Just announced: Olaya & Papagaio coming to Finland!!

It's going to be one HOT winter in Helsinki!! For their first time, we're bringing the masters of Lambazouk Olaya & Papagaio to Finland :) So we are inviting everybody to join us for an intensive Lambazouk weekend in Helsinki on 20-21 February 2016. It makes us particularly happy be able to share their talent with our local dancers.

You can already book your tickets now! Early bird prices are valid until the end of October!!


Papagaio & Olaya

Papagaio & Olaya

Kuumaakin KUUMEMPI talvi on tulossa Helsinkiin!! Tuomme Suomeen ensimmäistä kertaa lambazouk mestarit Olaya & Papagaio :) Kaikki ovat erittäin tervetulleita intensiiviselle lambazouk viikonlopullemme Helsingissä 20.-21.2.2016. Olemme todella iloisia, että voimme jakaa heidän taitonsa paikallisten tanssijoiden kanssa.

Voit jo varata lippusi! Halvimmat liput saat lokakuun loppuun mennessä!