Lambazouk Finland in Brazil

Lambazouk Finland Team has now been reunited in BRAZIL! Noora & Jaakko are now busy planning the coming year and - of course - dancing Lambazouk!!!

But Noora & Jaakko are not the only Finns right now in Brazil. As has already become a tradition, a group of Finnish zoukers travel every year to the home of Brazilian zouk to spend the New Year, see the country, visit zouk congresses and train with the local dance schools.

This past week we have been visiting São Paulo - one of the zouk capitals of the world - and training with Ricardo Ferrari and his team at Movimento Lambazouk.

 
Juhana, Eeva, Ricardo, Noora, Soile, Sören, Nathalia, Sonja-Maria and Jaakko at our group training yesterday here in São Paulo!

Juhana, Eeva, Ricardo, Noora, Soile, Sören, Nathalia, Sonja-Maria and Jaakko at our group training yesterday here in São Paulo!

 

More photos on our Facebook page!

Stay tuned with us in the coming weeks as Jaakko and Noora share some highlights of the "Lambazouk Finland in Brazil" tour :) Tomorrow we will take off to the brand new Brazouka Beach Festival in Porto Seguro, Bahia! After that, the tour continues to the International Rio Zouk Congress in Rio de Janeiro. And we will conclude the trip with more lambazouk in all the best zouk clubs São Paulo (where you can find on regular weeknight's zouk party over 500 zouk dancers) and more training at the Movimento Lambazouk.

Warm greetings from São Paulo to all of our friends in Finland & all over the world!


Lambazouk Finland tiimi on juuri kokoontunut BRASILIASSA! Noora & Jaakko intoa puhkuen paraikaa suunnittelee tulevaa vuotta ja - tottahan toki - tanssii lambazoukia!!!

Mutta Noora & Jaakko eivät ole ainoat suomalaiset par'aikaa Brasiliassa. Jo perinteeksi on muodostunut, että joukkio Suomi-zoukkereita matkaa joka vuosi zoukin kotimaahaan viettämään uutta vuotta, näkemään Brasiliaa, ottamaan osaa zouk kongresseihin ja treenaamaan paikallisissa tanssikouluissa.

Viimeisen viikon aikana olemme vierailleet São Paulossa - yhdessä maailman zoukpääkaupungeista - ja treenanneet Ricardo Ferrarin ja hänen Movimento Lambazouk ryhmänsä kanssa. Kuvia lisää Facebook-sivuillamme!

Pysy mukanamme tulevina viikkoina kun Jaakko ja Noora jakaa parhaat palat "Lambazouk Finland Brasseissa" kiertueelta :) Huomenna matka jatkuu uutukaiseen Brazouka Beach Festivaaliin joka on Porto Segurossa, Bahiassa. Sen jälkeen suuntaamme myös International Rio Zouk Congressiin Rio de Janeirossa. Ja päätämme kiertueen lambazoukkaamalla São Paulon upeilla zouk klubeilla (joissa normaalina arki-iltana zouk klubilta löytyy yli 500 tanssijaa) ja treenaamme lisää Movimento Lambazoukin kanssa.

Lämpimät terveiset kaikille ystävillemme Suomeen & maailmalle!

 
São Paulo, Avenida Paulista

São Paulo, Avenida Paulista