Lambazouk demo by Edson & Noora

Lambazouk makes us smile - and we certainly smiled A LOT last night at our season closing Lambazouk workshop. Here is a video from the workshop demo with our guest star Edson Modesto Jr and our resident teacher Noora Staf.

Lots more smiles and dancing coming up in January! Join our Spring Season progressive courses in Helsinki and check out our coming special workshops & events

More videos on our Youtube channel!

Lambazouk nostaa hymyn huulille - ja eilisissä kauden päättäjäisissä oli PALJON aihetta hymyyn! Tässä video tiiviskurssin tanssidemosta vierailevan tähtemme Edson Modesto Jr:n & opettajamme Noora Stafin kanssa. 

Lisää hymyjä ja tanssia tulossa taas tammikuussa! Liity kevätkauden viikkotunneillemme Helsingissä ja tsekkaa myös tulevat tiiviskurssit & tapahtumat!

Lisää videoita Youtube kanavallamme!