Ladies - we have lots of lovely dancing men!!

Rakkaat NEIDOT, tiedoksi teille: meidän lambazouk tunneilla Helsingissä on reippaasti ihania tanssivia miehiä!! Tällä ja viikolla oli muutaman seuraajan vajaus joten muistakaahan nyt tulla mukaan! Meidän hurmaavat viejät kiittää!

Täällä lisätietoa viikkotunneista!

P.s. Mahtavaa keskittymistä oli tämän viikon tunneilla havaittavissa - kiitos kaikille! Ja kiva oli saada taas uutta porukkaa myös mukaan!  Askel askeelta iloinen ryhmämme kasvaa & kehittyy :)


Dear LADIES, you should know that on our lambazouk classes in Helsinki we have lots of lovely dancing men!! This and last week we were a couple followers short - we can manage but it's always more fun when the numbers are more even! Our awesome leaders will be happy to have you with us!

Here you can find more info on our weekly classes!

P.s. I loved the focus on yesterday's class - thanks everybody! And really enjoyed having some new people along too! Step by step our group is growing & developing :)